interntain_450x200.gif

Kontakta Intertain

Telefon 08-124 514 00

Beställ via Intertain

Gå till Hemsidan

Fax - - -
E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Hemsida www.intertain.se

 

Favoritpaket

Med paketet 6 favoriter kan du välja precis de 6 kanaler du och din familj vill titta på från den långa listan av tillgängliga kanaler. Paketet 6 favoriter kostar endast 79 kr/månad!

Om du vill ha flera kanaler så kan du när som helst komplettera med ytterligare favoritkanaler för endast 19 kr/månad och kanal!

Du kan också byta de kanaler som ingår i dina favoriter för en engångskostnad om 120 kr.

Är du hyresgäst hos VätterHem? Då kan du teckna 3 favoriter helt utan kostnad! Kontakta oss med vilka tre kanaler du vill ha så aktivera vi dessa i din box. Och du kan teckna till ytterligare favoritkanaler och även byta favoriter när du vill!

Avgift för extrabox 39 kr/mån per box

Startavgift 195 kr tillkommer då abonnemanget tecknas.


Favoritkanaler kan bytas en gång per månad mot avgift.

Abonnemang betalas kvartalsvis i förskott. För pappersfaktura tillkommer en fakturaavgift på 35 kr/tillfälle, för epostfaktura tillkommer ingen fakturaavgift men det är abonnentens ansvar att bevaka att faktura via epost kommer fram och höra av sig om det finns anledning att misstänka att fakturan inte nått mottagaren.

På grund av att många utländska TV-kanaler inte distribueras primärt för att tas emot i Sverige så kan det hända att dessa försvinner utan föregående information. Man har då möjlighet att byta till annan kanal eller gå ner i paketstorlek vid utgången av nästkommande fakturaperiod.