Drivkrafter för bostadsbolag/fastighetsägare

Kalejdo öppen bredbands-TV baseras på principerna med OpenChoice som var ett initiativ för att skapa en mer öppen tv-marknad och innebär ett antal fördelar för bostadsbolaget/fastighetsägaren:

  1. Valfrihet för konsumenten - ett uppenbart faktum som inte enkelt går att argumentera mot! Alla vill kunna välja vad de skall konsumera.
  2. Större utbud - fler leverantörer, fler programbolag och fler kanaler.
  3. Fastighetsägaren behöver inte längre välja - som fastighetsägare är man väl medveten om problemen med att idag välja en av de "vertikala" TV-aktörer som finns på marknaden. Genom Kalejdo öppen bredbands-TV behöver fastighetsägaren inte välja åt sina hyresgäster - precis som det skall vara!
  4. Hyresgästen betalar "rätt" - genom att hyresgästen själv får välja, behöver de hushåll som inte önskar ett stort utbud, heller betala för det. Var och en betalar för det man vill ha!
  5. Mer än bara TV - de interaktiva fibernäten möjliggör interaktiva, lokala tjänster och samhällstjänster som inte tidigare varit möjligt.
  6. Öppen miljö för fastighetstjänster - avsaknaden av standardiserade fastighetstjänster hämmar utvecklingen. Med en öppen lösning kan fler tjänster byggas med samma (och öppna) teknologi. TVn är dessutom bästa tänkbara teminal för att kommunicera med sina hyresgäster, bättre än telefon eller dator - alla har en TV!
  7. Endast en infrastruktur i fastigheten - många fastighetsägare underhåller idag flera olika infrastrukturer för TV. Genom att migrera till en TV-lösning baserad på fiberoptiska nät, kan äldre kabel-TV-nät avvecklas.
  8. Ett starkt stöd i branschen - OpenChoice drivs, utvecklas och främjas av branschen företrädare. Hyresgäster, bostadsbolag och stadsnätsoperatörer är överens - OpenChoice är framtidens modell för TV.

Kalejdo Bredband AB stödjer principerna för OpenChoice och vill som distributör främja denna modell!

Navigera


HÄR FINNS VI

TV-UTBUD

FLER TJÄNSTER

SUPPORTSIDAN

BRANSCHINFO

WEBBSHOP

Varberg Bahnhof SF Anytime Snabbguide Fastighetsägare Besök webbshop
Jönköping IP-Sweden   Vanliga frågor Stadsnät  
Kristianstad Viasat   Kontakta din Kundtjänst Tjänsteleverantörer  
Sundbyberg Mediateknik     Vanliga frågor (bransch)  
Kungälv Hoist     Om Kalejdo  
Borås Intertain        
Openbit Junet        
Fibra          
Svenska stadsnät          
IP Only